Yarrah Bio Pâté 12 x 400 g ja Chunks 12 x 405 g erikoishintaan! - Chunks luomukana, luomunokkonen & luomutomaatti kastikkeessa (12 x 405 g)

Yarrah Bio Pâté 12 x 400 g ja Chunks 12 x 405 g erikoishintaan! - Chunks luomukana, luomunokkonen & luomutomaatti kastikkeessa (12 x 405 g)
Brand: Kissat / Kissan märkäruoka / Yarrah Organic / -
18.69 EUR
Lisätietoja

Vastustamattoman herkullinen, luonnollisen hyvää - kissa rakastaa Yarrahin murekkeita! Täysipainoinen 100 % luomumureke lihalla tai kalalla on rikastettu luonnollisilla ainesosilla, jotka tukevat vastustuskykyä, ruoansulatuksen toimintaa ja antaa elinvoimaisuutta kissallesi. Yarrahin märkäruoissa on suuri lihapitoisuus ja optimaalinen ravinnepitoisuus. Valmistuksessa käytetään tarkoin valittuja hyvin sulavia proteiineja, varmistaen, että kissasi saa juuri sen, mitä tarvitsee. Lisäksi koostumus sisältää arvokkaita aineita, kuten spirulinaa ja merilevää. Ruoassa käytetään ainoastaan ainesosia valvotusta luonnonmukaisesta maataloudesta. Tämä antaa suojaa ruoka-allergioiden muodostumista ja ruoansulatusongelmia vastaan. Yarrah Bio -kissanruoka kanalla tai kalalla on täysipainoinen ja terveellinen ruoka - täysin sokeriton ja ilman keinotekoisia haju-, väri- ja makuaineita, kemiallisia hapettumisenestoaineita, torjunta-aineita, hormoneja ja GMO:ta. Ero maistuu! Yarrah Bio Pâté lyhyesti: täysravinto täysikasvuisille kissoille luomulaatua: ainesosat sertifioidusta luomumaataloudesta tasapainoinen ja täysipainoinen tärkeitä ravintoaineita ja vitamiineja kana tai kala proteiininlähteenä: erittäin hyvin maistuvaa merilevä spirulina: paljon vitamiineja, kivennäisiä