240 x 85 g Latz "As Good As It Looks" hyytelössä erikoishintaan! - sekoitusalajitelma (nauta, kana, turska ja tonnikala)

240 x 85 g Latz "As Good As It Looks" hyytelössä erikoishintaan! - sekoitusalajitelma (nauta, kana, turska ja tonnikala)
Brand: Felix
48.69 EUR
Lisätietoja

Latz ”As good as it looks” koostuu herkullisen mureista paloista hyytelössä ja vakuuttaa jopa kolminkertaisesti: se näyttää kuin itsetehdyltä, tuoksuu hyvältä ja maistuu uskomattoman herkulliselta. Innovatiivinen resepti tarjoaa siten kaikille tupatiikereille vastustamattoman makunautinnon, jonka äärellä niitä ei häiritse mikään. Jokainen, käytännölliseen tuorepussiin pakattu ateria koostuu mehukkaista lihapaloista herkullisessa hyytelössä. Latz-kissanruoka sisältää kaiken, mitä kissasi tarvitsee pysyäkseen terveenä ja elinvoimaisena. Ruoassa on runsaasti omega-6-rasvahappoja sekä kivennäisaineita ja vitamiineja. Ruoan valmistukseen käytetään ainoastaan laatutestattuja, korkealaatuisia raaka-aineita. Latz-jumbopakkaus ”As good as it looks” hyytelössä lyhyesti: Kissan täysravinto Tasapainoinen ja kattava Mehukkaita paloja herkullisessa hyytelössä D- ja E-vitamiinia ja kivennäisaineita Omega-6-rasvahappoja Laatutarkastetut ja korkealaatuiset raaka-aineet Käytännölliset tuorepussit Latz ”As good as it looks” pitää sen, minkä sen nimi lupaakin ja maistuu yhtä hyvältä kuin se näyttääkin. 120 aterian jumbopakkauksen herkulliset makuvaihtoehdot huolehtivat tarvittavasta vaihtelusta ruokakupissa. Sekoituslajitelma: 60 x nauta 60 x turska 60 x tonnikala 60 x kana Kalalajitelma: 60 x tonnikala 60 x lohi 60 x turska 60 x seiti Lihalajitelma: 60 x nauta 60 x kana 60 x ankka 60 x karitsa Doubly Delicious: 60 x nauta siipikarja 60 x kalkkuna maksa 60 x kana munuainen 60 x ankka karitsa Senior: 60 x nauta 60 x lohi 60 x kana 60 x tonnikala Nyt tarjouksessa. Voimassa vain rajoitetun ajan! Nyt saat 240 x 85 g Latz “As Good As It Looks” -märkäruokaa hyytelössä erikoishintaan! Huomaa, että tarjous on voimassa vaibn tuotenumerolla 1218332. Lisätietoa tuotteista saat linkistä: Latz-jumbopakkaus “As Good As It Looks hyytelössä 120 x 85 g 5