13/15 kg Pedigree-koiranruoka + Dentastix 56 kpl keskikokoisille koirille erikoishintaan! - Adult Poultry + Dentastix 56 kpl keskikokoisille koirille (10-25 kg)

13/15 kg Pedigree-koiranruoka + Dentastix 56 kpl keskikokoisille koirille erikoishintaan! - Adult Poultry + Dentastix 56 kpl keskikokoisille koirille (10-25 kg)
Kategoriat: Tuotemerkit, Pedigree
Brand: Pedigree
41.59 EUR
Lisätietoja

Pedigree Adult Beef Vegetables on täysikasvuisen koiran täysravinto. Pedigree-nappuloiden muoto auttaa pitämään hampaat ja ikenet puhtaina ja terveinä. Tasapainoinen ja kattava ruoka koirallesi, valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Pedigree täysikasvuisille suurirotuisille koirille on erityisesti kehitetty vastaamaan suurten, yli 25 kg koirien tarpeita. Suurikokoisten rotujen nivelet joutuvat usein rasituksen kohteeksi ja tarvitsevat siten erityistä hoitoa. Pedigree Adult Maxi on kehitetty nimenomaan näitä ominaisuuksia vastaavaksi ravinnoksi. Pedigree täysravinto kasvaville suurirotuisille koirille 2- 18 ikäkuukausiin. Suurikokoisten koirarotujen pennut kasvavat hitaammin kuin pienirotuiset koirat ja tarvitsevat siten erityistä ravitsemusta, joka varmistaa tarvitun energiansaannin ja vahvan puolustuskyvyn kehittymisen. Lisäksi valmistuksessa on otettu huomioon nivelten kehittyminen. Pedigree Complete Junior Maxi koiranruoka on kehitetty erityisesti suurikokoisten pentujen vaatimuksiin. Koiranpentu tarvitsee suureksi ja vahvaksi kasvaakseen sen tarpeisiin sopivan koiranruoan. Pedigree Junior Medium Chicken Rice tarjoaa kasvaville koiranpennuille 2kk iästä lähtien kaikki kasvuvaiheelle tärkeät ravintoaineet. Pedigree Senior 8+ on koiranruoka ikääntyville, yli 8-vuotiaille koirille. Koiran ikääntyessä myös sen energiantarve pienenee. Pedigree Senior 8+ on kehitetty erityisesti vanhenevien koirien tarpeet huomioiden, jotta ne saisivat parhaimmat edellytykset terveeseen elämään. Nappulat on muotoiltu helposti pureskeltaviksi. Koska hampaat ovat koirille muutakin kuin pelkkä purukalusto, on päivittäinen hampaidenhoito erityisen tärkeää. Pedigree Dentastix -puruherkku on miellyttävä tapa hoitaa koiran hampaita ja ikeniä. Pedigree Dentastixin on tieteellisesti todettu vähentävän hammaskiven kehittymistä jopa 80% erityisen rakenteensa ja sisältämiensä puhdistavien aineiden ansiosta. Pedigree Dentastix -makupalat ovat erityisen helposti sulavia ja niin herkullisia, että koirasi on valmis jättämään kaiken kesken saadakseen tikun. Nyt tarjouksessa. Voimassa vain rajoitetun ajan! Saat Pedigree-kuivaruoan + Dentastix-puruherkut (56 kpl) keskikokoisille koirille erikoishintaan! Huomaa, että tarjous on voimassa vain tuotenumerolla 1093527. Lisätietoa tuotteista saat linkeistä: Pedigree Adult Poultry Pedigree Adult Maxi Beef Rice Pedigree Junior Maxi Chicken Rice Pedigree Junior Medium Chicken Rice Pedigree Senior 8+ Pedigree Dentastix Daily Oral Care