Viimeisimmät artikkelit

Kissojen myynti vastuullisesti
  • 03 Nov, 2021

Kissojen myynti on aihe joka tunnetusti jakaa mielipiteet. Toisten mielestä kissat ovat niin yleisiä että ne pitäisi saada ilmaiseksi, ja toiset taas ymmärtävät kissojen arvon ja miksi niiden myyntiä tulisi säädellä. Kissa on yhtä arvokas kuin muutkin lemmikkieläimet, ja sen hinnan tulisi määräytyä sen mukaan. Nykyään rotukissoja on yhtä paljon kuin rotukoiria, ne sirutetaan ja niille syötetään laadukasta ruokaa. Taakse ovat jääneet ajat kun kissanpentu haettiin naapurin tallista ja se elätti itsensä saalistamalla hiiriä kellarissa ja navetassa.

Vanha koira lemmikkinä
  • 03 Nov, 2021

Vanha koira on viisas, rauhallinen ja jo olennainen osa perhettä. Jos koira on ollut sinulla pennusta asti, tiedät jo sen erikoisuudet ja luonteenpiirteet, ja se myös sinun. Seniorikoira on luotettava kumppani, jonka kanssa olet jakanut elämäsi ilot ja surut, juhlat ja arjen haasteet. Olette seikkailleet yhdessä ja nukkuneet päiväunia sohvalla. Mitä vanhemmaksi koira tulee, sitä enemmän se tarvitsee huolenpitoa ja apuvälineitä arkeen, oli kyse sitten niveliä suojaavasta ruokavaliosta tai lämpimästä talvitakista suojaamaan kylmyyttä vastaan.

Kissanhiekan kierrätys

    Moni kissanomistaja varmasti pähkäilee saman kysymyksen parissa, eli mihin jätteeseen kissanhiekka kuuluu oikeaoppisesti laittaa. Kissanhiekan kierrätys riippuu täysin siitä, millaista kissanhiekkaa käyttää. Kissanhiekkoja löytyy nimittäin runsaasti eri laatuisia ja eri ainesosista tehtyinä. Petoniittipohjainen hiekka kuuluu nimittäin lajitella eri tavalla kuin puupohjainen. Tässä artikkelissa me neuvomme, miten kissanhiekka voidaan kierrättää oikein, ja mihin astiaan ne tulee esimerkiksi kerrostalossa laittaa. Kissanhiekan kierrätys kerrostalossaJokainen kissanomistaja varmasti kamppailee sen kanssa, kuuluuko kissanhiekka kompostiin, sekajätteeseen vai minne se tulisi laittaa kerrostalon jäteastioissa?