Kissojen myynti vastuullisesti

  • 02 Nov, 2021

Kissojen myynti vastuullisesti kannattaa.

Kissojen myynti on aihe joka tunnetusti jakaa mielipiteet. Toisten mielestä kissat ovat niin yleisiä että ne pitäisi saada ilmaiseksi, ja toiset taas ymmärtävät kissojen arvon ja miksi niiden myyntiä tulisi säädellä. Kissa on yhtä arvokas kuin muutkin lemmikkieläimet, ja sen hinnan tulisi määräytyä sen mukaan. Nykyään rotukissoja on yhtä paljon kuin rotukoiria, ne sirutetaan ja niille syötetään laadukasta ruokaa. Taakse ovat jääneet ajat kun kissanpentu haettiin naapurin tallista ja se elätti itsensä saalistamalla hiiriä kellarissa ja navetassa.

Kissojen myynti netissä

Rotukissan hinta määräytyy rodun harvinaisuuden ja kysynnän mukaan, mutta siihen vaikuttavat myös sirutus ja ennen luovutusta tehdyt eläinlääkärin tarkastukset. Näillä parannetaan kissojen turvallisuutta ja varmistetaan että pennut ovat terveitä ja hyvinvoivia.

Kissat tulisi ostaa vain hyvämaineisilta kasvattajilta, joten kun netissä kohtaa myynti-ilmoituksen on syytä tehdä riittävästi taustatutkimusta jotta varmistuu kasvattajan maineesta ja hyvistä käytännöistä. Paperiton rotukissa saattaa olla pentutehtaan tuotos, jolloin ehdottomasti pitää olla ostamatta.

Kissat ovat leikkisiä eläimiä

Kissat ovat erittäin leikkisiä ja nauttivat omistajansa huomiosta. Raapimispuut ja lelut kuuluvat kissojen jokapäiväiseen elämään, sillä ne tarvitsevat paljon virikkeitä. Jokainen kissanomistaja tietää että jos raapimispuuta ei ole, huonekalut kärsivät!

Lemmikkitarvikkeet ostat kissallesi helposti netistä. Valikoimaa on nykyään lähes rajattomasti ja löydät varmasti juuri sinun kissaystävällesi sopivat lelut ja tarvikkeet, sekä juuri oikeanlaisen ruokavalion. Kaupunkikissat tarvitsevat valjaat urbaaniin ulkoiluun ja maallakin on mukava kun on kissanluukku jotta et joudu joka kerta avaamaan ovea kun uljas saalistajasi haluaa seikkailemaan.